Shoestring Reizen

Shoestring Reizen

shoestring

Bij de reisorganisatie Shoestring moet je zijn als je op zoek bent naar een goed georganiseerde en avontuurlijke groepsreis. Shoestring reizen is een jong bedrijf boordevol kennis over alle uithoeken van de wereld. Doordat Shoestring zijn werknemers ook echt daadwerkelijk de plekken laat bezoeken die ze aanbieden is er een grote expertise ontstaan. Bij Shoestring is de kwaliteit van jouw vervoer en accommodaties altijd gegarandeerd.

Het aanbod van Shoestring Reizen gaat letterlijk de hele wereld over, er worden rondreizen aangeboden in: Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Europa.

Alle reizen die worden aangeboden op Shoestring reizen zijn gegarandeerd en met prijsgarantie. Wat houdt dit in? Als jij een rondreis boekt waarvan eigenlijk de prijs niet klopte dan zal jij nooit meer hoeven betalen! Ook biedt Shoestring Reizen als een van de weinige organisaties een vertrekgarantie!

De reistypes die door Shoestring reizen worden aangeboden zijn:  Familiereizen, Safarireizen, short breaks, budget reizen, singlereizen, festival reizen, wandelreizen en rondreizen! Ontdek snel het aanbod op de website van Shoestring.

Ja, ik wil naar de laatste aanbiedingen van Shoestring Shoestring

rondreizen aanbieding

Algemene informatie over Shoestring:

Met maar liefst 15 jaar ervaring in de reisbranche is Shoestring uitgegroeid tot een reisorganisatie dat bekend staat om zijn kwalitatieve en uitstekende rondreizen. Naast de zeer scherpe prijzen is Shoestring aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, dit garandeert jou een eerlijke en betrouwbare rondreis. Overigens is voor Belgische klanten Shoestring net zo toegankelijk als voor Nederlanders.

Shoestring garandeert ook een lokale reisbegeleiding met Engelstalige reisbegeleiders met in enkele gevallen Nederlandse reisbegeleiders. Ook zijn er voor grotere groepen leuke kortingen af te sluiten bij Shoestring Reizen. Ga dus snel naar de website van Shoestring en ontdek het aanbod!

Profiteer t/m 3 juni van € 100,- korting op jouw volgende Shoestring reis

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!