Tururi tours

Tururi Tours dé specialist in Sicilië en Sardinië reizen

Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië reizen, weg van het massatoerisme.

Het idee is van de Siciliaanse Mario en de Nederlandse Marian. Na tien jaar in Nederland gewoond en gewerkt te hebben, zijn zij hun droom gevolgd en op zoek gegaan naar het authentieke en pure Sicilië.

De grote animo voor de reizen naar Sicilië heeft Tururi Tours ertoe bewogen om sinds kort ook Sardinië aan te bieden. U kunt kiezen uit verschillende zorgvuldig samengestelde reizen die u laten genieten van dit prachtige en unieke eiland.

Duurzaam toerisme
De belangrijkste doelstelling van Tururi Tours is om de reiziger het authentieke Sardinië te laten ontdekken, buiten de gebaande paden. Wij vinden het belangrijk dat dit duurzaam en verantwoord gebeurt. Respect voor de natuur, cultuur en sociale samenhang is van cruciaal belang bij het behoud van dit unieke eiland voor toekomstige generaties.

Reisaanbod
Tururi Tours is een betrouwbare en professionele reisorganisatie die het beste van Noord- en Zuid-Europa in zich verenigt. Een onberispelijke, efficiënte Nederlandse organisatie die de warme Siciliaanse cultuur als geen ander kent en laat kennen.

Tururi Tours biedt verschillende typen rondreizen aan ook op Sardinië: individuele fly & drive-rondreizen, groepsreizen op maat, zeiltochten, fietstochten en trekkingen door de natuur.

Reizen op maat
Ook wie liever een reis op maat laat samenstellen is bij ons aan het juiste adres. Met plezier en in overleg vertalen we uw specifieke wensen en behoeften naar een onvergetelijk verblijf op Sardinië.

Accommodatietypen
Ook op Sardinië heeft Tururi Tours alle accommodaties met zorg en aandacht bezocht en geselecteerd op basis van authentieke sfeer, gastvrijheid en de beste kwaliteit.

De nadruk ligt op agriturismo’s, bed & breakfast en kleinschalige familiehotels waar de hartelijke ontvangst en het persoonlijke contact bijdragen aan een heerlijke vakantie.

Ga direct naar de laatste aanbiedingen van Tururi !tururi tours

Tururi Tours

Sicilië

rondreis sicilië rondreis Sicilië
rondreis Sicilië rondreis Sicilië
rondreis Sicilië rondreis Sicilië