blog
Ile de la Réunion

Ile de la Réunion

Ile de la Réunion: Een Prachtig Eiland Vol Avontuur en Genot

Een ultieme droomvakantie op het eiland Ile de la Réunion. Een Frans eiland en overzees departement in Afrika ten oosten van Madagaskar en ten westen van Mauritius

Er is een verscheidenheid aan culturen en landschappen die een prachtige kustlijn, tropische bossen, prachtige stranden en een ruwe vulkaan eromheen dwars door de jungle bevatten. Het eiland heeft een veelzijdigheid aan bezienswaardigheden, mooi landschap en een rijk smeltkroes aan culturen waardoor het een bijzondere plek is voor een vakantie. De hoofdstad is Saint-Denis.

Het rustige, pittoreske vissersdorpje Saint-Leu is de thuis basis van velen die de ultieme rust en het genieten van het eiland zoeken. De stad is een schat aan exotische restaurants, prachtige stranden en beroemde artefacten. Je kunt op een boot stappen om de schoonheid van de zeebodem van dichtbij te bekijken. Er zijn ook verschillende duikstekken die perfect zijn voor scuba diving. Of je nu een ervaren duiker of een beginner bent, er is zeker iets voor je te doen.

Er zijn ook tal van manieren om te genieten van landschap in Ile de la Réunion. De grandioze cirkelvormige vulkaan Piton de la Fournaise, de kustlijn van de buurten en het bergachtige landschap van het eiland geven reizigers de mogelijkheid om te genieten van spectaculaire en avontuurlijke wandelingen. Er is ook een boeiende rit door de jungle, waarbij je vele exotische dieren, vogels en andere beesten zoals kameleons kunt spotten.

Voor degenen die een meer avontuurlijk pad willen kiezen, er zijn tal van bergwaardige wandelingen waar je de eindeloze klim naar de top van de berg zal volbrengen, met magnifieke uitzichten over het eiland. Er zijn ook tal van buitengewone bergkloven en grotten te vinden die ook het avontuur faciliteren. Als je diep genoeg zoekt, kom je erachter dat de bodem van de oceaan rijk is aan kleurrijke levende wezens en er zelfs een kleurrijke onderwaterwereld is te bezoeken.

Uiteraard zijn er ook tal van activiteiten die te genieten zijn op het eiland. De typische ‘fares’ (heiligdommen) zijn een must voor iedereen die een diepere biotoop van de lokale cultuur wil leren kennen. Ile de Réunion is een plezier voor iedereen, en biedt paardrijden, surfen, windsurfen, kajakken en kitesurfen. Watersport is erg populair op het eiland, hoewel er ook veel andere interessante activiteiten zijn, zoals quad rijden, sneeuw skiën, vissen, kanoën en wildwater raften om naar toe te gaan.

Een bezoek aan Ile de la Réunion is een hele ervaring. Het eiland is mooi en met geweldig eten, prachtige accommodaties en uitstekende stranden. Er is veel te doen want het eiland heeft een actief arrangement aan activiteiten voor vakantiegangers. Een breed scala aan watersportactiviteiten, plus adembenemende wandelingen, kanoën, duiken en zelfs vliegen met een enorme parachute maken van Ile de la Réunion een plek om nooit te vergeten.

Al met al

Ile de la Réunion is een prachtig eiland dat tal van verschillende bezienswaardigheden en activiteiten biedt. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning, avontuur of cultuur, je zult zeker wat vinden om te doen op het eiland. Met zijn schitterende zandstranden en prachtige natuur, is Ile de la Réunion een bestemming die je nooit zal vergeten. Zeg maar een droomvakantie.Booking.com

?wi=251719&ws=

0