Jongeren rondreis

Jongeren rondreis

Ben jij er al aan toe om zonder je ouders op vakantie te gaan, en hou je er van om samen met je leeftijdgenoten uit te gaan en leuke dingen te doen? Dan is een Jongeren rondreis precies waar jij naar op zoek bent. Maak kennis met het ruime aanbod aan jongerenvakanties en kijk wat het beste bij jou past. Een Jongeren rondreis is ideaal voor een eerste vakantie, omdat je vaak samen reist met een groep en een reisleider. Bij vragen of problemen kun je eenvoudig bij de reisleider terecht.

Jongerenreizen

Top bestemmingen voor een jongeren rondreis:

Weer en klimaat tijdens jouw jongerenreis

Heb je het wel gehad met ons natte en koude Nederland, dan zijn er genoeg zonnige bestemmingen om uit te kiezen. Van te voren kun je op deze website snel en eenvoudig informatie vinden over het klimaat van de bestemming die jij interessant vindt.

Natuur ontdekken met een jongeren rondreis

Ook de natuur kan erg rustgevend of uitdagend zijn op jouw Jongeren rondreis. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan raften op een woeste rivier.

Maak kennis met de lokale bevolking

Wil je weten hoe het leven is voor jongeren in andere landen? Maak dan ook even kennis met een aantal jongeren die in het gebied wonen en werken en leer meer over de cultuur waarin zij zich bevinden.

Voordelen van een jongeren rondreis:

  • Samen reizen.
  • Nieuwe vrienden maken.
  • Een rondreis afgestemd op jouw interesses.
  • Avontuurlijk en toch nog genoeg tijd over om uit te gaan.
  • Leerzaam, maar op een leuke manier.
  • Goedkoper, omdat je samen de kosten van een kamer deelt.
  • Opblijven zolang als je dat zelf wilt.
  • Een getrainde reisleider waar je met al jouw vragen terecht kunt.

Bezienswaardigheden tijdens je rondreis

Uitgaan: Op een Jongeren rondreis mag je een nachtelijk uitstapje natuurlijk niet vergeten. Maak kennis met de Engelse pub’s, stort je in het nachtleven op Ibiza of breng een bezoek aan de verlichte Eiffeltoren van Parijs.

Actieve vakantie: Voor wie er niet van houdt om stil te blijven zitten zijn er genoeg actieve Jongeren rondreizen te vinden waar je al jouw energie in kwijt kunt.

 

Vergelijk de beste jongerenreis aanbieders:

 

Vergelijk de beste jongerenreis aanbieders voor de wintersport: