Reisorganisatie D-Reizen bestaat sinds 1966 en behoort tot de meest bekende en meest betrouwbare reisorganisaties van Nederland. Met ruim 230 reisbureaus, 1100 Reisassistenten en een assortiment van meer dan 200 touroperators en andere reisbedrijven is D-reizen bovendien de grootste, onafhankelijke reisorganisatie van Nederland.

Op D-Reizen.nl vergelijk en boek je alle vakanties van diverse grote touroperators zoals Holland International (TUI), Neckermann, De Jong Intra Vakanties, Corendon en Vrij Uit. Ook boek je er o.a. zonvakanties, stedentrips, (verre) rondreizen, busreizen, cruises en dagdeals.

De verbindende factor tussen de reisbureaus, D-reizen.nl en de klant is de Persoonlijke Reisassistent. Elke klant krijgt een eigen Reisassistent die hulp en advies biedt wanneer en hoe de klant dat wil: online, telefonisch, via e-mail, in de winkel of via sociale media.

De betrouwbaarheid van D-Reizen

Sinds 1983 verkoopt reisorganisatie D-Reizen vakanties van bijna alle Nederlandse reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Hiermee hebben zij inzicht in alle vakanties en vliegtickets. D-Reizen opereert dus volledig onafhankelijk. Dit heeft veel voordelen, zoals een zeer ruim en scherp geprijsd aanbod dankzij de PrijsCheck. D-Reizen is aangesloten bij de erkende brancheorganisaties ANVR, SGR en IATA. D-reizen maakt deel uit van de samenwerkende Dirk van den Broek Bedrijven. Er werken 15.000 mensen bij het Dirk van den Broek concern, van wie ruim 1100 bij reisorganisatie D-Reizen.

 

Vergelijk direct de reisorganisatie D-Reizen!D-reizen-logo

rondreizen aanbieding