Effe chillen in Dubai

geplaatst in: blog | 0

Bij een stedentrip naar Dubai ga je lekker effe chillen !

Een stedentrip naar Dubai klinkt natuurlijk enorm fancy, puur bedoeld voor de rijke onder ons. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn, integendeel zelfs. Een stedentrip naar Dubai is goedkoper dan jij denkt, voor een klein bedrag kan er een leuke korte vakantie worden geboekt naar deze bijzondere bestemming.

Dubai is de populairste vakantiebestemming van de Verenigde Arabische Emiraten en langzaam uitgegroeid tot één van de bekendere vakantiebestemmingen onder Nederlanders en Belgen. Dubai staat bekend om zijn gigantische winkelcentra, waaronder de grootste van onze aardbol. In Dubai moet alles groot en indrukwekkend zijn, niet voor niets staat hier dan ook het hoogste gebouw van de wereld. Iedereen heeft wel eens gehoord van de beroemde wolkenkrabber Burj Khalifa, een plaatje om naar te kijken.

Winkelstad Dubai

Dubai is een echte wereldstad, een stad met allure. Daarnaast kan hier ook vol op gewinkeld worden. Ben jij gek op koken? Dan kan hier de meest unieke en bijzondere kruiden worden ingeslagen, maar het is ook goed mogelijk een chique juwelier binnen te wandelen of naar dat ene kledingstuk te gaan zoeken. Een gehele middag vullen met winkelen is dan ook geen enkel probleem in Dubai.

Ben jij meer een persoon die de spanning wilt opzoeken, deel wilt nemen aan enkele activiteiten? Dan is dat ook mogelijk. Stap in één van de jeeps en maak een wilde tocht door de woestijn van Dubai. Liever een strandvakantie? Dan raden wij een bezoek aan Jumeira Beach aan, hier kan heerlijk genoten worden van het zonnetje.

Burj Khalifa in Dubai

Wanneer jij besluit om een stedentrip te maken naar Dubai, dan gaan er vele deuren voor jou open. Alleen de skyline van de stad is al een plaatje op zichzelf. In zeer korte tijd groeide deze stad uit tot een zeer bijzondere, met honderden enorme gebouwen. Nog steeds blijft er gebouwd worden, jaarlijks komen er tientallen wolkenkrabbers bij.

Maar één van de gebouwen moet de grootste zijn en dat is dan ook gelijk de grootste van de wereld. De Burj Khalifa is een wolkenkrabber van meer dan achthonderd meter. Het is mogelijk om naar de hoogste verdieping van dit immense gebouw te gaan, een unieke en zeer leuke belevenis.

Winkelen in Dubai

Dubai is een chique stad, waar luxe hoog in het vaandel staat. De stad beschikt dan ook over vele vijf  sterren hotels, waar alles tot op de puntjes is geregeld. Er is zelfs een zeven sterren hotel , de Burj Al Arab . Het zal je aan niks ontbreken, wanneer jij hier besluit te overnachten tijdens de stedentrip in Dubai. Winkelen gaat hier ook op een ander niveau, zeker wanneer jij een bezoekje brengt aan Dubai Mall. Dit enorme winkelcentrum is de grootste ter wereld. Er kan natuurlijk geshopt worden, maar er is nog zoveel meer. Dan moet er gedacht worden aan een skihal, een schaatsbaan en zelfs een onwijs groot aquarium.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar De Emiraten . Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

kras-logo-300x175srcoad-rondreizenbaobab-300x175alltourspreisdaler-logo-300x175

 

Meer pagina’s over de Emiraten en het Midden-Oosten :

Rondreis Emiraten
Abu Dhabi
Rondreizen door het Midden-Oosten
Stedentrip Dubai
Desert safari in Dubai
Tips voor een overstap op Dubai airport
Stedentrips Midden- Oosten
Rondreis Oman

 

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van