blog
Voetbalreis naar Villarreal

Voetbalreis naar Villarreal

De echte liefhebbers van voetbal kiezen voor een voetbalreis naar Spanje. De La Liga is namelijk één van de beste en bekendste voetbalcompetities ter wereld. Dat kan ook haast niet anders met voetbalclubs zoals Real Madrid, FC Barcelona en Atlético Madrid. Natuurlijk kan je ook een wedstrijd van een andere Spaanse club bezoeken, zoals die van de middenmoter Villarreal. De club wist in 2021 de UEFA Europa League te winnen en is dan ook een bekende voetbalclub. Een voetbalreis naar Villarreal biedt de kans om Spaans topvoetbal van dichtbij te bewonderen!

Successen uit de geschiedenis van Villarreal

Villarreal werd in maart 1923 opgericht en groeide uit tot een bekende voetbalclub in Spanje! Echter stond Villarreal ook lange tijd bekend als de club zonder prijs. De prijzenkast van Villarreal stelde tot 2021 weinig voor. De voetbalclub won bijvoorbeeld de titel in de Tercera Division en tweemaal een prijs in de Intertoto Cup. Niet heel indrukwekkend. In 2021 veranderde alles, want Villarreal won de UEFA Europa League. In de finale speelde Villarreal met 1-1 gelijk tegen Manchester United. De Spanjaarden wonnen vervolgens de penaltyserie met 11-10!

Topspelers bij Villarreal

Als je kiest voor een voetbalreis naar Villarreal, dan kan je gaan genieten van voetbal op het allerhoogste niveau. In de selectie van Villarreal zijn dan ook bekende namen terug te vinden. Je kan bijvoorbeeld de spelers Gerard Moreno, Alexander Sorloth, Yeremy Pino en Juan Foyth van dichtbij gaan bewonderen. Wij raden je aan om voor een topwedstrijd te kiezen, bijvoorbeeld tegen FC Barcelona of Real Madrid. In dat geval kan je ook genieten van de wereldsterren in de selectie van de tegenstander.

Bezoek het Estadio de la Cerámica

Villarreal haalt normaal gesproken de meeste punten uit de thuisduels in het Estadio de la Cerámica. Het grote stadion werd in 1923 al geopend en is nog altijd de thuishaven van de Spaanse voetbalclub. De meeste thuisduels zijn al snel uitverkocht. De ploeg kan dan ook rekenen op de ruim 23.000 supporters die aanwezig zijn bij de thuiswedstrijden van Villarreal, ben jij er straks ook bij?

Complete voetbalreis naar Villarreal boeken

Wij raden je aan om te kiezen voor een complete voetbalreis naar Villarreal. Je kan dan namelijk met één boeking alles voor regelen. Een complete voetbalreis bestaat uit toegangskaartjes voor de wedstrijd van Villarreal, overnachtingen het centrum van de stad en de bijbehorende vliegtickets! Natuurlijk kan je ook alleen de tickets voor het duel kopen en de reis eigenhandig regelen. Normaliter ben je goedkoper uit met een complete voetbalreis!

?c=695&m=182075&a=120684&r=grr&t=html

 

Reisorganisaties voor Spanje:

 

0