Rondreis Amerika Oostkust

Rondreis Amerika Oostkust

Een rondreis door de Amerika Oostkust beter bekend als “Eastcoast” is een rondreis door staten als New York, North/South Carolina, Florida en New Yersey. In deze staten vind je onder andere de steden Boston, New York, Washington en Philadelphia. Ook vind je tijdens een rondreis Amerika Oostkust veel natuur zoals de Niagarawatervallen en kan je genieten van zon en strand in Sunshine State Florida.

Rondreis mogelijkheden aan Amerika’s Oostkust

De Oostkust van Amerika is een groot gebied met veel staten, om het gebied optimaal te ontdekken is een autorondreis Amerika een aanrader. Ook zijn er veel mogelijkheden voor georganiseerde rondreizen Amerika Oostkust, zo word al het vervoer voor jou geregeld met de bijhorende accommodaties.

Wanneer je zelf gaat rondreizen met het openbaar vervoer of een gehuurde auto is het aangeraden om van vliegveld tot vliegveld te reizen. New YorkOrlando en MiamiWashington. De volgorde is zelf in te delen.

Gemiddelde reistijd voor een rondreis Amerika Oostkust is 16-23 dagen. Onze aanbieders kunnen voor jou regelen dat je altijd over accommodatie ,huur auto en vliegtickets beschikt. Ook zijn er veel mogelijkheden voor natuurreizen, hierover kan je meer leren bij onze aanbieder SNP.

Hieronder vind je een goed voorbeeld van hoe je een rondreis Amerika Oostkust kan maken:

Rondreis Amerika Oostkust

Excursiereizen Amerikaanse Oostkust

Tijdens jouw rondreis door de Amerika Oostkust zijn er ook tal aan excursiereizen.  Zo kan je in Key West veel korte cruises maken waarbij je de omgeving goed te zien krijgt. Kan je met een boot tour een bezoek brengen aan Fort Lauderdale. Ook zijn SeaWorld en Universal Studios in Orlando leuk voor een excursie. Als jij van plan bent veel excursies te maken kan je deze vaak zelf regelen als je een rondreis maakt in Amerika, bij onze aanbieders vind je ook veel mogelijkheden voor excursies aan de Amerika Oostkust.

Natuur aan de Amerika Oostkust

Als je gaat rondreizen in Noordoost-Amerika vind je veel natuurparken. Zo is er het Acadio National park dat zich kenmerkt door zijn kustlijn, bossen, bergen en meren. Voor de natuurliefhebbers is een rondreis door Florida ook een echte aanrader. Ook al is Florida bekend om zijn mooie weer en stranden is het voor natuur ook een perfecte bestemming.

Ook is Great Smoky Mountains National Park een aanrader. Natuur is het makkelijkst te ontdekken met een Fly-Drive naar de Amerika Oostkust. Wanneer je een georganiseerde rondreis Amerika boekt word er vaak minder tijd besteed aan natuur.

Wil jij een rondreis naar de Oostkust gaan boeken? Dan raden wij je aan om goed te vergelijken bij onze aanbieders. Het aanbod naar Amerika is groot en breed en elke aanbieder biedt de rondreizen op zijn eigen manier aan. Oriënteer je dus goed!

visumaanvragen usa minVergeet niet je Visum/Esta aan te vragen

Verder is het van belang vroegtijdig een Visum voor Amerika aan te vragen , anders kun je het land niet inreizen.

 

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Amerika

 

Naast de oostkust van Amerika, kan ook de westkust van Amerika bezocht worden met een rondreis!