blog
Los Angeles City of Angels

Los Angeles City of Angels

Los Angeles City of Angels, is een prachtige stad om te leren kennen. Je kunt er eindeloos veel bezienswaardigheden vinden die je nergens anders vindt. Zo kan je er kennis maken met de wereldberoemde Route 66, met het populaire Venice Beach en natuurlijk, niet te vergeten, met Hollywood. Als jij op rondreis door Los Angeles gaat, dan mag je de volgende highlights zeker niet missen.

Het beste van Hollywood in Los Angeles City of Angels

Hollywood, wie kent het niet? Nu ja, kennen is misschien een groot woord. We weten allemaal wel wat Hollywood is, maar je kent het pas echt als je er geweest bent. Dan kan natuurlijk tijdens je rondreis door Los Angeles. Hollywood is de plek waar dromen werkelijkheid worden en jij kan een stukje proeven van dit succes. Maak kennis met de Walk of Fame, met het de Farmers’ Market, met Sunset Boulevard, de theaters, de terrassen en de eindeloos veel uitgaansgelegenheden.

De thrill van Mulholland Drive

Mulholland Drive is een prachtige route om eens te rijden. Je komt er langs de mooiste uitzichten, de meest indrukwekkende bezienswaardigheden en de leukste plekken. De route loopt door de welbekende Hollywood Hills, waar natuurlijk alle peperdure villa’s te vinden zijn. Daarnaast heb je een fantastisch uitzicht op het Hollywood Sign en kan je diverse zijstraten verkennen die je hart sneller doen slaan. Enkele van deze zijstraten zijn erg steil, zoals bijvoorbeeld Sepulveda Boulevard, maar het is absoluut de moeite waard om deze spanning op te zoeken.

Beverly Hills

Beverly Hills 90210 Ken je het nog? Als je fan was van deze populaire televisieserie, dan is het tijdens je rondreis door Los Angeles tijd voor het echte werk. Bezoek Beverly Hills en bewonder de belachelijk grote woningen en de wonderlijke schoonheid van de wijk. Je kunt direct ook even een bezoekje brengen aan het welbekende Rodeo Drive. Deze straat staat ook wel bekend als L.A.’s duurste winkelstraat.

De hele stad overzien

Wil je in één keer kennis maken met de uitstraling van L.A.? Dan mag je een bezoek aan Griffith Observatory niet overslaan tijdens je rondreis door Los Angeles. Deze sterrenwacht is te vinden in de heuvels en kan gratis worden bezocht. Vanuit het observatorium kan je de hele stad overzien. Dit beeld is werkelijk onvergetelijk!

Venice Beach

Venice Beach is bijzonder populair, en dat is natuurlijk niet voor niets. Ken je die typisch Amerikaanse films waarin jonge dames in bikini op skates langs de kust rollen? Juist, dat is Venice Beach! Natuurlijk ben je niet verplicht om ook skates aan te trekken. Je kunt ook gewoon een fiets huren om de indrukwekkende kuststrook te leren kennen. Direct langs de zonnige kustlijn is namelijk een fietspad aangelegd.

Ontdek de dromen van Los Angeles City of Angels

Een rondreis door Los Angeles is als een rondreis door de dromen van iedere acteur. Je moet het gewoon eens ervaren hebben! Natuurlijk kan je jouw ideale (droom)rondreis door Los Angeles vinden en boeken via Goedkoperondreis.com. Je gaat zeker genieten van de mooiste momenten van je leven in deze Amerikaanse stad.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Los Angeles 

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Amerika

 

0