Stedentrip Miami

Stedentrip Miami

Een stedentrip Miami is lekker genieten van de zon met Amerikaanse service op Miami Beach!

Een stedentrip ver van huis? Dan is een korte vakantie naar de Verenigde Staten, meer dan een goed idee. In dit artikel nemen wij de voordelen en enkele tips voor een stedentrip Miami met jullie door. Miami kennen wij natuurlijk van de televisie, het heerlijke klimaat en de trendy hotspots.

Deze plaats in het mooie Florida kent ook enkele prachtige zandstranden, zoals het alom bekende Miami Beach. Ga lekker zonnen, genieten van de zon met een hippe cocktail in de hand. Boek een hotelkamer in één van de resorts of andere vijf sterren hotels. Een groot gedeelte van de hotels staan dichtbij het strand, waardoor het zandstrand op loopafstand is. Sommige resorts beschikken over een privéstrand, ook handig voor gezinnen met kleine kinderen.

Winkelen ook prima in Miami, hier staan meerdere grote typische Amerikaanse winkelcentra. Maar ook bij Lincoln Road zijn leuke en bijzondere winkeltjes te vinden. Stap in de auto en neem een kijkje bij de Everglades, dit raden wij zeer sterk aan. Voor een unieke en onvergetelijke belevenis is een stedentrip Miami ideaal.

Zonnige Florida

Stedentrip Miami

Kom in Florida goed tot rust, mede door het prettige klimaat. Florida en Miami kennen namelijk een tropisch klimaat. Dit is dan ook de reden, waarom veel Amerikaanse ouderen hier komen wonen en toeristen deze bestemming kiezen voor een vakantie. En de mogelijkheid om de Everglades in het echt te zien, dat haalt de meeste twijfelaars wel over. Maar de vakantieganger gaat niet naar huis zonder een mooi kleurtje, ga daarom aan één van de prachtige stranden liggen en neem een duik in het water. Geen strandliefhebber, de meeste resorts hebben hele waterparken met meerdere zwembaden en glijbanen.

De Amerikanen zijn van de auto’s en motoren, maar het is ook mogelijk om in Miami op de fiets te stappen. Deze vakantiebestemming kent namelijk vele fietspaden, waardoor het veilig is om een stukje te gaan fietsen. Aan een fiets komen is dan ook gemakkelijk, deze zijn door de hele stad te huur. Fiets naar Ocean Drive, wat eigenlijk elke toerist in Miami gedaan moet hebben. Het stikt hier van de muzikanten, gezellige terrassen en zeer goede restaurants.

Miami zoals op de TV !

Stedentrip Miami

Miami is een bekende stad, mede door de vele televisieseries die hier zijn opgenomen. Neem bijvoorbeeld CSI: Miami, deze hitserie zorgt voor veel herkenningspunten in deze leuke Amerikaanse stad. Neem een kijkje bij de opnamelocaties en waan jezelf voor even als een echte ster.

Feesten in Miami

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om tijdens een stedentrip in Miami, even flink de feestbeest uit te gaan hangen. Eigenlijk zit je dan helemaal op de juiste plek. Miami beschikt over tientallen drukke clubs, maar ook verschillende cafés. De populairste club is misschien wel de ‘Skybar’, een absolute aanrader.

Vergelijk direct de rondreis aanbieders naar Florida