blog
De leukste uitstapjes in Orlando

De leukste uitstapjes in Orlando

Leestijd 2 Minuten

In het Amerikaanse Orlando, Florida, kan je de mooiste uitstapjes maken. Hier vind je bijvoorbeeld de grootste pretparken van heel Amerika. Een reis door Orlando is dan ook zeker aan te raden aan de echte daredevils onder ons. Hou jij wel van een adrenalinekick op zijn tijd? Dan is een rondreis door Orlando echt dé reis van je dromen. Natuurlijk is dit ook een fantastische rondreis voor gezinnen met (jonge) kinderen. Dit zijn de uitjes die je zeker wilt maken in Orlando!

Het Walt Disney World Resort

We kunnen natuurlijk niet anders dan beginnen met het tippen voor een uitstapje naar het Walt Disney World Resort. Dit Disneypark is al meer dan 40 jaar dé reden dat toeristen naar Orlando komen. Je kan niet alleen kennis maken met al je Disney-helden, maar je kan natuurlijk ook in talloze attracties stappen die je hart een sprongetje laten maken. Van leuke tot spannende attracties en van lachwekkende tot huiveringwekkende activiteiten. Er is hier echt voor elk wat wils. Je kan in het park gebruik maken van een veerpont en een monorail, zodat je ook de parken Magic Kingdom en Epcot kan bezoeken. Zeker aan te raden!

SeaWorld Orlando

Ben jij dol op het Dolfinarium? Dan mag je SeaWorld Orlando zeker niet overslaan tijdens je rondreis door Orlando. Miljoenen toeristen bezoeken dit park ieder jaar met veel plezier. Je kan er kennis maken met reusachtige orka’s, maar er zijn natuurlijk ook zeehonden, dolfijnen en diverse andere leuke en mooie dieren. Daarnaast zijn er ook spannende attracties te vinden, waaronder wildwaterbanen en diverse achtbanen. Het is eigenlijk een combinatie tussen een attractiepark en een zeedierenpark.

International Drive

International Drive wordt ook wel i-Drive genoemd en dit is dé hoofdweg van de stad. Als je tijdens je rondreis door Orlando wilt shoppen, dan moet je hier zijn. Je kunt er twee shopping malls vinden die zo groot zijn dat het je fantasie te buiten gaat. Je kan hier ook luxe hotels vinden en er zijn meerdere attractieparken en uitgaansgelegenheden van enorme omvang te vinden aan International Drive Orlando.

Universal Studios

Wil je meerdere Amerikaanse steden in het klein bezoeken? Dit kan je doen in Universal Studios, het unieke filmpark van Orlando. Hier kan je onder meer Hollywood, San Francisco en New York op kleine schaal bezoeken. Daarnaast zijn er fantastische attracties te vinden en leer je de meest bekende en beroemde films beter kennen. Denk bijvoorbeeld aan The Simpsons, Men in Black en Revenge of the Mummy.

Wet ’n Wild Water Park

Echte waterratten beleven hier de tijd van hun leven tijdens de rondreis door Orlando. Eindeloos veel waterspeeltuinen, waterglijbanen en waterkastelen staan hier voor je klaar. Alles draait hier om water, maar er is zeker wel gezorgd voor een optimale veiligheid voor de kleinste bezoekers van het waterpark. Een ideaal uitstapje met de kinderen!

Boek jouw spannende rondreis!

Orlando heeft nog veel meer pret- en attractieparken te bieden, waaronder Islands of Adventure, Legoland, WonderWorks en Gatorland. Kijk je er nu al naar uit? Vind dan nu direct gemakkelijk jouw rondreis door Orlando via Goedkoperondreis.com.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Florida

 

 

0