blog
De leukste pretparken van Florida

De leukste pretparken van Florida

Een reis door Florida is natuurlijk niet compleet zonder bezoek aan een pretpark. Deze Amerikaanse staat is rijk aan leuke attractieparken die je gewoon niet wilt missen. Verreweg de meeste pretparken bevinden zich in Orlando, waar je natuurlijk ook het fantastische Disney kan vinden. Als jij een rondreis door Florida gaat maken, dan kan je meerdere dagen plannen voor bezoekjes aan pretparken, want er zijn er meer dan genoeg.

De meest populaire pretparken

Natuurlijk vertellen wij je graag welke pret- en attractieparken het meest populair zijn in Florida, zodat je zeker bent dat je de beste parken niet per ongeluk overslaat tijdens je rondreis door Florida. Zoals gezegd kan je de meeste pretparken vinden in Orlando.

Op de eerste plaats vind je hier natuurlijk het Disney World Resort, met Blizzard Beach, MGM Studios, Typhoon Lagoon, Magic Kingdom, Animal Kingdom en Epcot.

Daarnaast kan je hier ook een bezoek brengen aan het Universal Orlando Resort, met Islands of Adventure, Universal Studios Florida, Universal CityWalk en The Wizarding World of Harry Potter. Andere populaire parken in Orlando zijn Wet ’n Wild, Gatorland en SeaWorld, met Aquatica en Discovery Cove.

In Space Coast vind je het populaire pretpark Kennedy Space Center en in Tampa vind je Bush Gardens. Tot slot kan je ook twee bijzonder populaire pretparken in Miami vinden, namelijk Jungle Island en Miami Seaquarium.

Hogere prijzen

Als je tijdens je rondreis door Florida een bezoek wilt brengen aan diverse pretparken, dan moet je wel een beetje rekening houden met het prijskaartje. De prijzen voor de entree zijn niet te vergelijken met die van pretparken die je in Europa kan bezoeken. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de pretparken in Florida veel groter, netter, mooier, uitgebreider en verzorgder zijn dan in Europa.

Voor meerdere dagen ben je voordeliger uit dan wanneer je een dagkaartje koopt. Wanneer je met twee kinderen op rondreis door Florida bent, dan moet je per pretpark toch al snel rekenen op een entreeprijs voor het hele gezin vanaf 250 USD. Je bent wel wat goedkoper uit als je je toegangskaarten online koopt.

Weinig wachten

Als je geen zin hebt om lang te wachten voor je in een attractie mag stappen, dan kan je bij diverse pretparken gebruik maken van zogenaamde Fast Passes, zoals bijvoorbeeld in de parken die horen bij Disney. Zeker als je de rondreis door Florida maakt in het hoogseizoen kunnen de wachttijden behoorlijk oplopen en dit is zonde van je dag. Als je buiten het hoogseizoen op rondreis bent is het vaak niet nodig om een Fast Pass te kopen. De wachttijden zijn dan vrij beperkt omdat de parken bijzonder ruim zijn opgeze

Een spannende rondreis door Florida

Een rondreis door Florida is al heel bijzonder en gewoonweg onvergetelijk, maar met een paar pretparkbezoekjes wordt het toch nog een stuk spannender. Natuurlijk kan je via Goedkoperondreis.com direct jouw ideale rondreis door Florida vinden en boeken tegen de meest voordelige prijs. Wij hebben de beste aanbieders voor je geselecteerd, zodat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Florida

 

 

0