blog
American Dream Mall

American Dream Mall

In de Verenigde Staten zijn er genoeg gigantische winkelcentra te vinden. De vakantiegangers die een stedentrip boeken naar New York, die moeten beslist eens uitwijken naar New Jersey. De American Dream Mall is te vinden in New Jersey en staat bekend als één van de grootste winkelcentra ter wereld. De bezoeker kan een keuze maken uit meer dan 450 verschillende winkels, een enorme food court en nog veel meer. De American Dream Mall heeft ongekend veel te bieden en kan je de gehele dag bezighouden.

Winkels in de American Dream Mall

De American Dream Mall werd officieel in 2019 geopend, waarna vervolgens in de loop van enkele jaren nog meer winkels werden geopend. Het winkelcentrum is gevestigd in Rutherford (New Jersey) en is 280.000 vierkante meter groot. Er zijn een groot aantal bekende merken te vinden in de American Dream Mall, waaronder Abercrombie & Fitch, Apple, Armani, Dolce & Gabbana, Columbia, Levi’s, Marvel, Lush, Louis Vuitton, Foot Locker, Mango, Swarovski en Toys ‘r Us.

De American Dream Mall focust zich voornamelijk op de ‘normale’ bezoeker. Er zijn dan ook veel ketens te vinden en weinig dure merken. Echter zijn er voor de toeristen ook nog enkele speciale winkels te vinden, waar je zeker een keertje moeten binnenwandelen. De snoepwinkel It’s Sugar bestaat uit drie verdiepingen en is één van de grootste snoepwinkels ter wereld. Daarnaast raden wij de kinderen aan om een kijkje te nemen in de Toys ‘r Us, de speelgoedwinkel beschikt zelfs over een heuse glijbaan.

Eten en drinken

Als jij een bezoek brengt aan de American Dream Mall, dan moet je ook zeker een lunch gaan nuttigen in het winkelcentrum. Het food court is echt gigantisch en er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Pizza, steaks, burgers, falafel, friet, donuts, Indiaans, Chinees, ijs, koffie en sushi. Geloof het of niet, maar het is nog maar een kleine greep uit het aanbod. Enkele eetgelegenheden die zijn gevestigd in het winkelcentrum zijn Five Guys, Falafel & Fries, Charleys Philly Steaks, Cinnabon, Butter Lane Cupcakes, Popeyes, Oreo Café, Jollibee en King Kong Express.

MrBeast Burger

De fans van de bekende Youtuber MrBeast kunnen een hapje gaan eten bij ‘MrBeast Burger’. De bekendheid heeft honderd miljoen volgers op YouTube, Instagram en TikTok. Hij besloot gebruik te maken van zijn bekendheid en een eigen chocolademerk en een fastfoodketen te beginnen. Wij raden je zeker aan om te genieten van de unieke sfeer bij MrBeast Burger in de American Dream Mall.

Pretpark en waterpark in de American Dream Mall

Je kan geweldig shoppen in de American Dream Mall, maar ook genieten van één van de activiteiten. Het enorme winkelcentrum beschikt over een eigen pretpark, namelijk het Nickelodeon Universe pretpark. Natuurlijk moet je wel een entreekaartje kopen voor het pretpark, dat trouwens ook over een achtbaan beschikt. Alle bekende personages uit de Nickelodeon-series komen voorbij in het pretpark in New Jersey. Als jij trouwens meer van het zwemmen bent, dan kan je een bezoek brengen aan het DreamWorks Water Park. Het is het grootste overdekte zwemparadijs in het noorden van de Verenigde Staten.

Jongere kinderen kunnen zich ook prima vermaken in het LEGOLAND Discovery Center. Het is een experience en geen pretpark. In New York kan men wel een LEGOLAND pretpark bezoeken. In de American Dream Mall is ook SEA LIFE gevestigd, zeker een aanrader voor de liefhebbers van waterdieren.

Big SNOW

Liefhebbers van wintersporten kunnen in de American Dream Mall van de piste skiën of snowboarden. Het skiresort is gevestigd in het winkelcentrum en beschikt over echt sneeuw. Je kan zelf de piste opgaan of een les boeken. Het is natuurlijk niet nodig om zelf skispullen mee te nemen, want die kan je gewoon huren bij Big SNOW.

Mini Golf

Jong en oud kan zich vermaken met mini golf in de American Dream Mall. Je hebt de keuze uit een speciale Angry Birds mini golfbaan of een glow in the dark mini golf baan. In beide gevallen kan je genieten van 18 banen en een gezellige speeltijd. Je kan trouwens nu alvast een ticket kopen voor één van de twee mini golfbanen in de American Dream Mall. Andere leuke activiteiten die langskomen in het winkelcentrum zijn een Escape Room en de New Jersey Hall of Fame.

0