blog
Hierom ga je naar een reisbureau Amerika voor een rondreis

Hierom ga je naar een reisbureau Amerika voor een rondreis

Je wilt graag een rondreis naar Amerika maken, maar je weet nog niet precies hoe je dit gaat aanpakken. Wees verstandig en laat je rondreis door een reisbureau gespecialiseerd in Amerika verzorgen in plaats van alles zelf te regelen! In dit artikel lees je waarom jij het regelen van je rondreis beter aan een reisbureau Amerika kunt uitbesteden. Op de website van De Reisspecialist.nl vind je een Amerika specialist die jou perfect kan helpen en adviseren bij je ultieme rondreis!  

Boek je reis bij een erkend reisbureau

Amerika is het land van de oneindige mogelijkheden. Dit wil jij zelf toch ook beleven met een onvergetelijke rondreis? Om je rondreis perfect te laten verlopen is het slim om de hulp van een reisbureau voor Amerika in te schakelen. Hier werken reisadviseurs die zelf in Amerika hebben gereisd en je over dit fantastische land alles kunnen vertellen. Je krijgt dus advies uit eigen ervaring van de reisadviseur en superhandige tips die jouw rondreis extra speciaal maken! Let er wel op, voordat je contact zoekt met een reisbureau gespecialiseerd in Amerika, dat ze erkend zijn door een aantal brancheorganisaties. Check of het reisbureau dat jij op het oog hebt is aangesloten bij de ANVR (deze organisatie zorgt ervoor dat je rondreis wordt geboekt onder duidelijke voorwaarden in samenspraak met de Consumentenbond) en het SGR (deze organisatie zorgt ervoor dat jij je betaalde reissom terugkrijgt mocht de reisorganisatie failliet gaan). Zo weet je zeker dat jouw waardevolle rondreis naar Amerika in veilige handen is!

Welke Amerikaanse  regio?

Amerika is een waanzinnig groot land, maar welke regio kies je uit voor een rondreis? Favoriet bij velen is een rondreis West Amerika. De mix tussen bruisende steden zoals Las Vegas of San Francisco en de ongerepte natuur van nationale parken zoals Yellowstone of Yosemite is zó uniek! Gezinnen zoeken vaak hun toevlucht naar Florida vanwege de fantastische stranden en vele pretparken. Droom jij ervan om tussen hoge wolkenkrabbers te lopen en beroemde bezienswaardigheden te bekijken zoals het Vrijheidsbeeld in New York? Dan is een rondreis Oost Amerika echt iets voor jou! Andere populaire regio’s in Amerika zijn de Zuidelijke Staten en eilandhoppen bij Hawaii. De keuze is reuze! Een reisadviseur luistert naar jouw wensen en geeft persoonlijk advies mocht je twijfelen tussen verschillende regio’s.

Een auto of camperrondreis

Ben jij er al over uit? Wordt het een autorondreis of camperrondreis in Amerika? Ook als je hierover twijfelt, dan legt een Amerika specialist je graag de verschillen uit. Mocht je kiezen voor een camperrondreis Amerika, dan zijn er campers in allerlei soorten en maten. Doordat een Amerika specialist vaker camperreizen boekt weet deze reisadviseur precies welke campers geschikt zijn voor jouw reisgezelschap. Bovendien verzorgt een reisbureau Amerika reizen alle verzekeringen voor een camper, zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken en met een zelfverzekerd gevoel de Amerikaanse wegen op kunt! Hetzelfde geldt voor een autorondreis Amerika. Bijbehorende verzekeringen en voorwaarden worden voor jou geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is de auto ophalen. Ideaal!

Unieke excursies

Gave excursies maken je Amerika reis extra bijzonder. Denk aan een excursie waarbij je met een Navajo indiaan wandelt door de fotogenieke ondergrondse kloof Antelope Canyon. Of wat dacht je van zwemmen met zeekoeien in warmwaterbronnen in Florida? Of een onvergetelijke helikoptervlucht boven New York in de avond als alles verlicht is? Een reisbureau Amerika kent de gaafste excursies waar jij van kunt profiteren!

Bijzondere hotels

Kies je voor een autorondreis in plaats van een camperreis Amerika? Dan zul je op verschillende locaties moeten overnachten. Maak dit extra bijzonder door enkele nachten groots uit te pakken met een speciaal logeeradres zoals één van de vele themahotels in Las Vegas. Of overnacht een paar dagen als een cowboy op een ranch. Een Amerika expert weet hotels te vinden met de beste ligging en waanzinnige uitzichten, zoals een hotel waarbij je wakker kunt worden met uitzicht op Monument Valley.

Haal de maximale ervaring uit je rondreis

Wat je eigenlijk kunt concluderen is dat je de meest maximale ervaring uit je rondreis kunt halen als je een reisbureau gespecialiseerd in Amerika laat meekijken met je reis. Een Amerika expert maakt je wegwijs in de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen wordt een reisschema gemaakt en krijg je een passende route voorgesteld. Veel reisbureaus kunnen een rondreis helemaal op maat samenstellen waardoor je jouw eigen, unieke rondreis ervaart.

Vind een reisbureau Amerika

Het zelf regelen van een rondreis kan zorgen voor flink wat teleurstellingen achteraf plus het feit dat je avonden achter elkaar het internet moet afspeuren. Voorkom dit door contact te zoeken met een deskundige reisadviseur. Ben je ervan overtuigd dat je beter je rondreis kunt boeken via een reisbureau Amerika? Vind een overzicht van alle Amerika specialisten in Nederland die zijn aangesloten bij het ANVR en SGR en doe meer inspiratie op voor een rondreis Amerika bij De Reisspecialist.nl!

 

0